FEB

El Bàsquet Girona supera els nervis, l’arbitratge i l’Alacant (52-46)

Bàsquet. LEB Plata. Els gironins, que han començat 11-0, han encaixat només una cistella en joc en tot el darrer quart

Tercer triomf seguit del Bàsquet Girona, el segon contra l’equip que liderava la lliga després del de Múrcia (58-71) fa una setmana. Tot, en un partit presidit pels nervis a mesura que s’acostava el desenllaç i que l’arbitratge ha acabat de sentenciar. Una dada: els locals han encaixat només una cistella en joc en tot el darrer quart (47-41).

El Girona ha anat per davant des del 3-0 d’Angelats (tirs lliures) i ha fet un parcial d’inici d’11-0 que l’Alacant ha respost amb un 0-10 (11-10, primer quart). Els gironins han fet el seu millor bàsquet al segon quart quan ha trobat el triple (16-12 Bolton i 21-16 Angelats). Al tercer quart els visitants han empatat el partit (35 i 37) amb els de Quim Costa amb bonus des del tercer minut –quarta falta d’Angelats– i, la primera falta dels blancs, a 2:52.