ACB

El Barça Lassa recupera sensacions (77-73)

ACB. Sotmet l’Iberostar amb una magnífica defensa en la segona part

Li ha costat, però el Barça Lassa ha recuperat el camí de la victòria avui després de les dues derrotes consecutives a l’Eurolliga. Els de Pesic han fet valer la seva gran feina defensiva en la segona part per superar a un rival sempre incòmode com l’Iberostar (77-73), i es manté líder en solitari a l’ACB (10-1).

Llevat de dos triples inicials de McFadden, l’equip va entrar bé al partit, amb determinació. La intensitat defensiva li forçava pilotes perdudes al rival i, a camp obert, obria forat en l’electrònic (15-8, 7’). Però els canaris van ajustar errades i amb Saiz fent mal de tot arreu –per dins amb el rebot d’atac i per fora, en el triple–, ja havien variat la inèrcia a principis de segon quart. El Barça funcionava massa a batzegades i els visitants ho aprofitaven per castigar-lo des de l’exterior, movent bé la pilota i aprofitant que totes les ajudes arribaven tard. A mitja part, 36-41.

A partir del tercer parcial, i per bé que l’Iberostar el castigava en el rebot en atac, el Barça Lassa ha cargolat molt el rival defensivament, fins a asfixiar-lo. La defensa tenia més sincronia, els tirs estaven millor puntejats i el forat s’ha anat fent més grans fins a esquerdar definitivament el partit (77-58, 39’). La relaxació al final ha estat excessiva i ha permès maquillar el resultat a l’Iberostar.