Eurolliga

Queralt Casas, al Sopron

Bàsquet. L’escorta de Bescanó s’ha compromès amb el subcampió d’Europa pocs dies després de desvincular-se del Carolo

Era de preveure que Queralt Casas estaria poc sense tenir equip. El seu rendiment enguany, sobretot en l’Eurolliga –11,8 punts, amb 57,9% en tirs de dos, 4,3 rebots, 4 assistències i 1,5 recuperacions en 27,1 minuts–, la convertien en una peça seductora per a qualsevol equip de primer ordre. I ahir, era el Sopron hongarès qui en feia oficial el seu fitxatge fins al final de temporada. L’equip, dirigit des del passat exercici per Roberto Íñiguez –el tècnic de l’únic títol de lliga de l’Spar Citylift–, s’ha endut les darreres quatre lligues al seu país i és el vigent subcampió d’Europa. “Estic molt contenta i, sobretot, agraïda. L’únic que sé és que donaré el 200% per tornar la confiança dipositada en mi”, va dir Casas, a Twitter.

Casas (1,80m, 1992) va iniciar la temporada al Carolo francès, amb qui també disputava l’Eurolliga. El problema va ser que no arrencava a la lliga francesa –ara és setè amb 3-5–, i la cúpula directiva va decidir fer un canvi estructural en la plantilla. Es va prescindir d’una exterior (la bescanonina) i es va incorporar una interior, Géraldine Robert. En el seu debut el passat cap de setmana, va jugar cinc minuts.

Aspiracions

El Sopron és líder amb mà de ferro al campionat hongarès (9-0), però no ha arrencat bé a Europa. És sisè del grup B amb balanç negatiu (2-3), per bé que únicament es troba a una victòria del segon, l’Avenida. Curiosament, el proper 10 de gener es veurà les cares amb el Carolo. En el combinat hongarès, Yvonne Turner, amb 15,8 punts i 4,8 assistències, i Candice Dupree (12,6 i 6 rebots) són les dues principals referents en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)