ACB

Birgander està KO i la Penya es planteja fitxar un recanvi

ACB. Ahir li van fer proves al genoll per saber l’abast de la lesió que li provoca dolor i que li impedeix jugar

Màxima preocupació a Badalona per l’estat físic de Simon Birgander. El suec va tornar de les finestres FIBA amb la seva selecció amb molèsties al genoll. De fet les arrossegava des de l’estiu, quan ja va arribar lesionat d’un peu i que li va impedir poder fer la pretemporada. Però aquesta vegada un mal gest va fer que li tornessin a aparèixer les molèsties al genoll. Fins al punt que li ha generat líquid i no li permet doblegar bé la cama. Ahir se li van fer diferents proves, se li va extreure el líquid i entre demà i dijous se sabrà el diagnosi per decidir quina actuació s’ha de fer. La Penya es planteja el fitxatge d’un recanvi temporal. Un que agrada és Whittington, que no està encaixant a Andorra.

Todorovic: 34 minuts

La baixa per lesió de Birgander juntament amb la del pivot del vinculat Terrence Bieshaar amb problemes al tendó d’Aquil·les fa que Carles Duran només tingui Marko Todorovic en la posició de cinc. I, el montenegrí també està fent un sobreesforç perquè té molèsties físiques durant tot el curs. Això va fer que hagués de jugar 34 minuts i que el tècnic verd-i-negre hagués de jugar amb dos 4 a pista –Harangody i Morgan–. La situació és crítica perquè, a més, Ventura no pot jugar lesionat amb un trencament fibril·lar a la cuixa i Mathias tot just acaba de reaparèixer després de dos mesos de lesió.

A Gran Canària, amb crosses

La imatge va deixar sorprès més d’un quan, en baixar de l’avió, Birgander ho va fer acompanyat de crosses. El dolor que té al genoll li impedia posar la cama a terra i dissabte literalment no podia ni caminar. Diumenge es va aixecar millor però, tot i que va intentar jugar, no podia doblegar la cama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)