FCBQ

Amb accent gironí

Copa Catalunya. Deu representants de la demarcació, entre jugadors i tècnics, participaran en l’All Star de finals de gener a Manresa

L’All Star de copa Catalunya, que aquest any es farà al Nou Congost de Manresa el 26 i 27 de gener, tindrà una àmplia representació del bàsquet gironí. Fins a deu, comptant-hi jugadors i entrenadors.

En el de categoria masculina, fixat per al dissabte 26 (18 h), cada equip gironí hi aportarà un jugador, Toni Espinosa júnior (CEB Girona) i Terry Hopewell (Bisbal). A més, també ha estat convocat Ramon Espuña, pivot olotí que està jugant aquest curs en el Lliçà d’Amunt. Albert Morejón, preparador del CEB Girona, serà un dels integrants del cos tècnic del grup 1.

El GEiEG Uni Girona té tres jugadores en l’equip de la conferència Nord, del partit femení que es jugarà el dia 27 (18 h). Són Anna Jòdar, Aina Martín i Vane González. L’altre equip de la demarcació en copa Catalunya femenina, el Bencriada Banyoles, està representat per Maria Ferreiro. Joan Pau Torralba, preparador del GEiEG Uni Girona, serà en el cos tècnic de la conferència Nord, mentre que Eloy Acedo, aquest any dirigint el Basket Almeda, estarà en el de la Sud.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)