ACB

El Manresa, sota mínims

ACB. El club confirma que de moment no fitxarà per substituir Renfroe i Doellman, i l’equip viatja amb només nou jugadors de la primera plantilla per jugar demà a Tenerife

El president del Baxi Manresa, Josep Sàez, i el director esportiu del club, Román Montañez, van admetre ahir en una roda de premsa conjunta que no hi haurà incorporacions immediates per substituir les baixes de Renfroe i Doellman, que han deixat la plantilla de l’equip amb només nou jugadors per les lesions també de Gintvainis i de Sakho.

L’equip viatjarà avui a Tenerife –demà té partit contra l’Iberostar– amb una situació de precarietat màxima, segons va reconèixer l’entrenador, Joan Peñarroya: “No sabria quina paraula utilitzar però ja fa setmanes que estem així. Ara ens falten els dos bases, un quatre i un cinc, des de la lesió de Sakho. El nostre dia a dia s’ha vist afectat i això al final s’acaba pagant.” Afortunadament l’equip es troba en una situació idíl·lica a la taula –cinquè, amb un balanç de 8-5– però Peñarroya ahir no semblava que estigués per celebracions. “Viatjarem amb els vinculats Efambé i Treviño per poder arribar a deu”, hi va afegir.

Montañez va justificar per què el club no tenia previstos recanvis urgents per a Renfroe i Doellman: “Si al final ningú no hagués fitxat Renfroe, o Doellman s’hagués quedat, portar més jugadors hauria provocat un problema econòmic al club.” En tot cas tant ell com Sàez es van comprometre a treballar per mantenir el nivell esportiu, o sigui que els fitxatges acabaran arribant d’un moment a l’altre.

Sobre la marxa precipitada de Renfroe, Sàez va assegurar que fins al dia 24 cap club es va interessar per fitxar el jugador, tot i que tenia una clàusula de sortida pactada amb el Manresa: “Amb l’oferta del Partizan sobre la taula es va fer una valoració global i es va decidir que el millor era que marxés ara tot i l’evident problema esportiu que suposava per la baixa de Gintvainis”.

Respecte a Doellman, la iniciativa de la seva sortida va ser del jugador. “Ell veia que no podia respondre a la pista per culpa de les lesions i ha preferit fer un favor al club, perdonar una part de la fitxa i alliberar la seva plaça”, va dir el president.

PROTAGONISTES

No podíem fitxar sense saber amb seguretat si Renfroe i Doellman marxaven
Román Montañez
DIRECTOR ESPORTIU DEL BAXI
Fa temps que tenim problemes de lesions i baixes i això al final es pot acabar pagant
Joan Peñarroya
ENTRENADOR DEL BAXI

Esperant els regals dels Reis

Després del partit de demà contra l’Iberostar (20.30 h), Joan Peñarroya esperarà amb els braços oberts el regal o regals de Reis que li pugui fer el club ja que el següent partit és precisament el 6 de gener contra un dels grans de la lliga, el Baskonia (18 h). El dia 13 l’equip se les haurà amb el cuer, el Delteco GBC, a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)