Eurolliga

El Barça Lassa venç l’Efes en una gran segona part (80-65)

Eurolliga. Els turcs, ofegats, només han anotat 15 punts en els dos darrers quarts

El Barça Lassa ha arribat a l’equador de la fase regular de l’Eurolliga amb balanç positiu (8-7) i instal·lat en zona de play-off. Aquest vespre, ha superat l’Anadolu Efes al Palau (80-65), en un partit que ha sabut reconduir a la segona part, després d’uns primers vint minuts molt contemplatius en defensa.

Tant era així que l’equip turc dominava a plaer en el marcador a mitjans del segon quart (25-42, 15’), a cop de triple i aprofitant la passivitat al darrere dels de Pesic, desmuntats a les primeres de canvi en cada atac. A mitja part, els visitants dominaven amb claredat (39-50).

Tot ha canviat en el tercer quart. L’equip ha apujat moltíssim el to físic defensiu i, amb jugadors com Claver, Hanga, Oriola i Singleton, ha acabat travant els atacs de l’Efes, que ja no tenia l’encert de la primera meitat. Abans d’acabar el tercer quart, el combinat local ja s’ha posat per davant (59-55, 29’) i ja no perdria la iniciativa en el que quedava de partit. La impotència turca contrastava amb la inèrcia blaugrana que, propulsats per Heurtel i Séraphin, disposarien del +15 final com a màxima diferència. Oriola, amb 14 punts en 20 minuts, ha estat el màxim anotador blaugrana.