ACB

Whittington, de revenja

ACB. El nord-americà s’enfronta al seu ex-MoraBanc amb un compte pendent; el Baxi Manresa, amb vuit sèniors, busca més èpica a Tenerife

Coses del destí Shayne Whittington, que ha fitxat per l’Estudiantes, debutarà contra el que fa 72 hores era el seu anterior club, el MoraBanc. I després que el director esportiu andorrà Francesc Solana digués públicament que el pivot s’havia negat a jugar el darrer partit fa que sembli clar que Whittington té un compte pendent amb el MoraBanc. Tan estudiantils com andorrans estan necessitats i això genera un partit de màxima tensió. L’Estudiantes està en zona de descens i ja han fet dos reforços de primera magnitud com són Gentile i Whittington. Això fa que un altre mal resultat pugi posar en qüestió a Berrocal, limitat per una plantilla justeta. El MoraBanc, amb equip per ser a la copa, apurarà les seves últimes i difícils opcions per anar-hi.

Un Manresa en quadre

El tècnic Joan Peñarroya, després de l’adéu de Renfroe i Doellman, i les lesions de Sakho i Gintvainis, arriba a Tenerife en quadre. Només vuit jugadors. L’Iberostar, en canvi, se’ls va lesionar el seu màxim anotador -Thadd McFadden amb 14,7 punts de mitjana- i van fitxar Davin White. Partit amb premi perquè és un pas important per ser a la copa entre dos rivals directes. L’exManresa San Miguel, que es va lesionar a Badalona, és dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)