ACB

Clau igualar el nivell físic

ACB. El Divina Joventut visita la pista d’un Múrcia que té un joc amb molta agressivitat, experiència i talent. El ritme de Laprovittola es preveu decisiu

El Divina Joventut vol acabar l’any amb un triomf que el consolidi en la zona de privilegi i que li tregui també l’espina dels dos últims desplaçaments, en què no s’ha vist la millor versió verd-i-negra, tant a Saragossa (112-66) com a Gran Canària (83-68). La Penya ja va oferir una exhibició el curs passat a Múrcia en plena resurrecció i enmig del miracle de la salvació, on va guanyar de 17 punts (75-92) amb una demostració de Laprovittola, que va signar 27 punts i 8 assistències. És per això que el tècnic de l’UCAM Múrcia, el debutant Javi Juárez, té clar on ha d’estar dur el seu equip si vol tenir possibilitats: “No podem deixar jugar còmode Laprovittola; hem de dificultar-li el joc. Sabem que la Penya no és l’equip que va perdre de 46 punts a Saragossa. Si pensem això, no guanyarem.”

Pel tècnic de la Penya Carles Duran, que podrà disposar de tots els jugadors, la clau serà, sobretot, en la intensitat: “L’UCAM Múrcia té molts jugadors agressius que juguen a un nivell alt d’intensitat i hem de ser forts mentalment i igualar les forces en el joc. Si ho fem, soc optimista.”

Ningú valora més de 10

Una de les curiositats que són difícils de veure en qualsevol altre equip i és difícil de trobar és que no hi ha cap jugador que arribi als 10 de valoració. Són molts jugadors que aporten i vuit jugadors estan entre els 5,9 i els 9,5 de valoració. El Múrcia té, dijous vinent, el partit ajornat de la primera jornada contra l’Estudiantes. Els murcians, amb un gran pressupost, són lluny, de moment, del que es preveia.

Laprovittola, nadal amb Delía

Els argentins de la lliga ACB s’han reunit, aquestes festes de Nadal, a Madrid, on hi havia els avui rivals Laprovittola i Delía, però també Vildoza i Garino (Baskonia), Brussino (Gran Canària) i Deck i Campazzo del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)