ACB

El Barça no falla (79-73) i tanca el 2018 líder

ACB. Ha superat un Obradoiro molt competitiu tot i la baixa de Vasileiadis; Seraphin, el millor (18 punts, 11 rebots i 30 de valoració)

El Barça Lassa ha aconseguit assegurar-se ser cap de sèrie a la Copa i, a més, ha acabat el 2018 com a líder de l’ACB. Els blaugrana han hagut de treballar de valent per superar un Obradoiro (79-73) competitiu que ha arribat amb la baixa d’última hora de la seva estrella Vasileiadis que ha estat pare i ha marxat. El millor del partit ha tornat a ser Seraphin que ha acabat amb 18 punts, 11 rebots i 30 de valoració.

Els de Moncho Fernández han començat amb un sorprenent 0-11 amb 3/3 triples mentre el Barça havia començat amb un 0/4 triples. Els blaugrana però han reaccionat des de la defensa ofegant els gallecs i posant-se per davant només començar el segon quart (21-20). Els de Pesic han anat sempre per davant però amb l’Obradoiro tocant-li els talons gràcies a l’encert en els triples. Però el frec a frec de tot el partit s’ha trencat amb un triple de Hanga amb 57-53 a sis minuts pel final, ha donat l’empenta definitiva al Barça que amb una cistella d’Oriola els blaugrana han agafat un màxim avantatge (64-54).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)