FEB

El Girona enllaça el sisè triomf a L’Hospitalet 75-77

Bàsquet. LEB Plata. Els de Quim Costa han començat molt fins (0-14) i han gaudit d’una màxima de 17 (12-29)

Sisena victòria seguida per al Bàsquet Girona, que per fi ha superat L’Hospitalet després d’haver-hi perdut dues vegades aquest curs i que no perd des del 18 de novembre, en el debut de Jordi Trias.

El Girona ha començat molt fi amb un 0-14 inicial en el què Berry ha tingut un gran protagonisme anotador (6 punts. La màxima gironina ha arribat als 17 abans que acabés el primer quart (12-29, Cosialls) però amb les rotacions el ritme ja havia passat a ser local. Un 10-0 al final del segon quart ha igualat el duel al descans (40-40).

Després, entre Gelazonia sota el cèrcol (25 punts) i Ivan Garcia al perímetre (5/7 triples) L’Hospitalet s’ha fet amo i senyor del partit aprofitant les pèrdues de pilota del Girona, que sobrevivia mitjançant Berry i Cizmic (59-56, triple per tancar el tercer quart). Amb els dos conjunts intercanviant-se cops, a cara descoberta ja al darrer quart, un triple de Xavi Costa a 50 segons per acabar ha permès els gironins encarar el cara o creu final per davant. Alzamora (72-75) i Trias (72-77) no han fallat de 4,60 m i només el darrer triple de Garcia a la desesperada ha donat opcions als locals, a 4 segons i possessió visitant. Esgotada sense falta.