ACB

El MoraBanc torna al camí de la victòria

ACB. Els andorrans derroten el Movistar després d’anar al davant durant tot el partit i trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives

MORABANC 96 MOVISTAR 82

MORABANC ANDORRA:Albicy (6), Diagne (3), Walker (10), Upshaw (12) i Ennis (14) –inicial–; Luz (2), Shuma (8), Colom, Jelínek (24), Vitali (6) i Stevic (11). 21/38 de 2 punts. 13/33 de 3 punts (5 Jelínek). 15/20 tirs lliures. 36 rebots (9 Upshaw). 108 de valoració (22 Jelínek).MOVISTAR ESTUDIANTES:Brizuela (20), Cook (11), Jankovic, Caner-Medley (13) i Vicedo –inicial–; Clavell (12), Gentile (7), Hakanson (6), Suton (9), Perl, Whittington (4) i Arteaga. 17/34 de 2 punts. 11/24 de 3 punts (3 de Cook). 15/21 tirs lliures. 33 rebots (11 Caner-Medley). 84 valoració (26 Caner-Medley).PARCIALS:30-21, 23-18 (53-39); 20-18 (73-57) i 23-25 (96-82).

El MoraBanc Andorra es va retrobar amb la victòria contra el Movistar Estudiantes i va trencar una mala ratxa de tres derrotes consecutives. Els andorrans van anotar el primer punt en un tir lliure en el primer minut i a partir d’aquí sempre van anar al davant en el marcador. En arribar al descans ja guanyaven de 14 punts i a dos minuts del final del tercer quart van arribar a la màxima diferència, de 19. David Jelínek va ser el màxim anotador del partit amb 24 punts i va ser molt encertat en els tirs de tres, amb 5 de 8. Només en el darrer quart el Movistar Estudiantes va reduir les diferències i es va arribar a situar a set punts –78-71 a cinc minuts del final–, però els andorrans van saber reaccionar.

En el conjunt madrileny va debutar l’exjugador de l’Andorra Shayne Whittington, només tres dies després de deixar l’equip. El nord-americà va anotar quatre punts i va agafar tres rebots contra el seu exequip.