ACB

La Penya assalta Múrcia (73-78)

ACB. El Divina Joventut sap jugar un final d’infart amb un Laprovittola espectacular

El Divina Joventut ha guanyat a Múrcia (73-78) i continua somiant amb la copa . La sortida de la Penya ha estat fluixa cedint el comandament del matx a un Múrcia molt agressiu en defensa (13-8). L’entrada de Marko Todorovic ha revolucionat el partit perquè s’ha convertit en l’amo i senyor dins la zona tan en defensa com en atac. Una cistella del montenegrí ha posat la Penya per davant (20-21). Però quan els verd-i-negres han abaixat l’encert (3/13 triples) els murcians han començat a obrir forat al marcador fins a un màxim de set punts (35-28). Al descans tot estava obert (35-30).

Al segon temps una cistella dels murcians ha tornat a posar set punts amunt els murcians (37-30) però llavors ha reaccionat la Penya amb un parcial de 3-13 (40-43). A partir de llavors els verd-i-negres van dominar amb Laprovittola i Dawson en estat de gràcia. Però els àrbitres s’han inventat la quarta falta de Laprovittola que ha anat a la banqueta a 7:33 minuts pel final (51-60). Els de Carles Duran però no van perdre els nervis i un triple de Todorovic ha posat la màxima del matx (55-67). Però el Múrcia ha augmentat el nivell per posar pressió am un 8-0 (63-67) obligant a tornar a pista a Laprovittola. En un final amb tensió i nervis els verd-i-negres van saber gestionar la tensió.