FEB

L’Spar Citylift tanca l’any amb triomf (60-74)

Bàsquet. Lliga femenina. L’Uni guanya el Guipúscoa al José Antonio Gasca per primer cop amb Èric Surís a la banqueta i manté el primer lloc a la classificació acabada la primera volta

L’Spar Citylift ha guanyat l’IDK Guipúscoa i acaba la primera volta mantenint el primer lloc a la classificació de la lliga, amb el triomf a una pista que s’ha resistit a l’Uni els darreres anys –és el primer cop que hi guanya amb Èric Surís–.

Un parcial de 0-12 al final del primer quart ha permès l’Spar Citylift capgirar el resultat (9-10 Palau en suspensió) i obrir una diferència que ha arribat a la màxima d’onze per primer cop al segon quart (23-34 Hampton). Les gironines, sense encert en el tir, han castigat les pèrdues del conjunt local, que dijous havia superat el Gernika en aquest mateix escenari 65-64.

Sempre més per davant, un 6-0 per acabar el tercer quart, i un triple a l’inici de l’últim, ha ajustat el marcador (51-53). Reisingerova, Hampton i Colhado han permès les gironines mantenir-se per davant amb un avantatge suficient, que Hampton ha fet enfilar als 14 (60-74) amb el tercer triple gironí i el seu 24è punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)