ACB

Birgander recau i la Penya rastreja el mercat per fitxar

ACB. El Divina Joventut incorporarà de manera imminent un pivot perquè el suec no s’ha recuperat de les molèsties al genoll i diu que no pot jugar més

El Divina Joventut torna aquest matí a la feina després de dos dies de festa. Dos dies de festa per als jugadors perquè al director esportiu Jordi Martí i al tècnic Carles Duran se’ls ha girat feina. La infiltració a què va ser sotmès Simon Birgander al genoll semblava que havia tingut efecte positiu perquè se li va desinflar i això li va permetre jugar contra el Tenerife i, diumenge, contra el Múrcia. Però a la pista murciana el jugador va dir prou perquè el dolor que té és insuportable i això obliga a prendre mesures. El jugador haurà de decidir ara què vol fer, si un tractament conservador amb factors de creixement que suposaria un període d’uns tres mesos de baixa –pràcticament adeu al curs– o operar-se, que això sí que el deixaria ja KO. En tot cas el cos tècnic de la Penya no compta amb ell aquest curs, esculli una opció o una altra. Inicialment el jugador és més partidari de posar-se factor de creixement per veure si amb això evita la sala d’operacions.

Opcions mínimes

Quan va acabar el partit a Múrcia el tècnic Carles Duran va ser clar i català quan va dir que Simon “ja no pot continuar més”. El màxim responsable tècnic hi va afegir que això obligarà a fer canvis: “Amb el Simon i el Marko –Todorovic– havíem trobat una parella perfecta però hem de buscar una solució.” De fet Todorovic ja està fent un esforç perquè té molèsties físiques durant tot el curs a l’esquena, al genoll i a la mà, que porta embenada. El director esportiu Jordi Martí ha confirmat que fitxaran ja: “Estem mirant el mercat però ara mateix tampoc ens ofereix gaires opcions. Tenim clar, però, que hem d’incorporar algú.”

LES FRASES

No podem continuar així, el Marko ja està fent un esforç i el Simon no pot més
Carles Duran
TÈCNIC DEL DIVINA JOVENTUT
Estem mirant el mercat però ara mateix tampoc ens ofereix gaires opcions
Jordi Martí
DIRECTOR ESPORTIU DEL JOVENTUT

Demà faran feliços els petits de Can Ruti

El Divina Joventut no fallarà, un any més, a la seva cita amb els nens i nenes que estan ingressats a la planta de pediatria de l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Els jugadors verd-i-negres tenen doble sessió d’entrenament i després de l’activitat del matí sortiran des del Palau Olímpic fins a Can Ruti per fer la visita al migdia. La Penya ja fa gairebé dues dècades que cada any per aquestes dates va a visitar els més menuts per portar-los regals i sobretot donar-los una alegria en moments complicats. A més dels jugadors hi anirà una representació del consell d’administració amb el president, Juanan Morales, al capdavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)