FEB

Dues grans ratxes totalment oposades

Bàsquet. LEB Plata. El Girona, amb sis victòries consecutives, rep el Morón, que encadena set derrotes

L’Aceitunas Fragata Morón serà aquest vespre (20.30 h) a Fontajau el primer rival de l’any 2019 del Bàsquet Girona. Els dos equips arriben al partit amb dues grans ratxes de resultats completament oposades. Els sevillans han encadenat set derrotes consecutives i els gironins, sis victòries seguides. L’entrenador del Girona, Quim Costa, diu que el que és perillós de les ratxes és que s’acaben i que el que fa sis o set partits que perd sempre guanya: “Esperem que no sigui aquí.”

El club de Morón de la Frontera va canviar d’entrenador i va incorporar dos jugadors abans de l’últim partit de l’any 2018, que va perdre contra el líder, i ara buscaran la primera victòria. Quim Costa explica del Morón: “És un equip què físicament és fort en el joc interior i atlètic, i nosaltres no tenim aquestes qualitats i sempre ens fa patir una mica. La seva línia exterior té molt bons tiradors de tres punts.” Els gironins, que ja van guanyar a la pista del Morón en la primera volta (83-85), no es fixen en els últims resultats negatius del rival i el tècnic comenta: “Ho encarem amb la màxima concentració i amb el màxim respecte envers l’equip contrincant. Nosaltres hem de seguir el nostre camí i això vol dir màxima concentració, màxim esforç i màxim treball per poder superar totes les dificultats que el partit ens pugui presentar.” La lliga està molt anivellada i Quim Costa recorda que tots els partits guanyats en aquesta ratxa, menys un, van ser ajustats i no els van guanyar fins als darrers minuts.

EL PROTAGONISTA

El que és perillós de les ratxes és que es trenquen. Sempre s’acaba perdent un partit perquè toca
Quim Costa
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)