ACB

El Baxi Manresa incorpora Corey Fisher

Bàsquet. El base nord-americà té 30 anys i experiència a l’ACB. La temporada passada jugava en el Burgos, mentre que en la temporada 2012/13 va militar en el Joventut de Badalona

El Baxi Manresa ha incorporat el base Corey Fisher per tapar el forat en la creació de joc que ha deixat la marxa d’Alex Renfroe al Partizan. El nord-americà amb passaport georgià té 30 anys i fa 1,85 m d’alçada, arribarà en les properes hores a Manresa, i signara pel que resta d’aquesta temporada.

Corey Fisher té experiència molt recent en la lliga ACB, ja que la temporada passada va militar en el Burgos, on va fer unes mitjanes de 10,8 punts, 2,6 assistències i 9,5 de valoració en gairebé 24 minuts per partit. En la seva trajectòria esportiva ha jugat a molts països i també ho va fer en el Joventut de Badalona la temporada 2012/13 en el seu segon any de professional. Arriba provinent del Provence Basket francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)