FEB

Sanció de 300 euros per a l’Spar Citylift

Bàsquet. Lliga femenina. És del Comitè de Competició, perquè l’antiga línia de triple es veu massa. El club posarà una urna a Fontajau, en el partit d’aquest diumenge per als aficionats que vulguin contribuir a pagar-la

L’Spar Citylift Girona ha estat sancionat amb una multa de 300 euros per part del Comitè de Competició de la Liga Dia, per les les antigues línies de triple en la distància de 6,25 metres, ara a l’alçada de 6,75. La sanció correspon al partit de la desena jornada, en el qual l’Uni va guanyar l’Avenida i que va ser retransmès per Teledeporte i en el qual també es van exhibir cartells demanant la independència de Catalunya i la llibertat dels presos polítics. 

El 2010 amb el canvi de normativa en la distància dels triples, les línies a Fontajau es van canviar. Les de 6,25 es van tapar amb una pintura molt semblant a la del parquet i, les noves, de color blanc.

El comitè argumenta que les línies velles no es troben suficientment tapades i podrien dur a la confusió de les jugadores, malgrat la situació no fos nova d’aquest partit.

La directiva de l’Spar Citylift posarà una urna en la qual els aficionats que vulguin col·laborar a fer efectiu l’import de la sanció podran fer els donatius, diumenge en el primer partit de la segona volta de la competició, contra Stadium Casablanca (18 h). Fins i tot el president del club, Cayetano Pérez, ha fet una piulada ironitzant amb la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)