ACB

Estrena exigent per a Fisher

ACB. El Baxi Manresa rep el Baskonia, tercer, i vol fer un pas més cap a la copa. Els dos equips tenen baixes, però en els locals debutarà el nou fitxatge

El Baxi Manresa s’ha reforçat, aquesta setmana, amb el base nord-americà Corey Fisher, que tindrà un debut exigent a casa contra el Baskonia, el tercer classificat. Els manresans estan lluitant per classificar-se per jugar la copa i una victòria significaria un gran pas endavant a tres jornades del final de la primera volta. Els bascos, però, també es volen assegurar ser un dels quatre caps de sèrie.

Els dos equips arriben al partit amb baixes importants. El Baskonia no pot comptar amb Jayson Granger ni Toko Shengelia, el jugador més valorat de la lliga, mentre que podria recuperar Patricio Garino després de dos mesos lesionat. En el Manresa, Jakis Gintvainis i Jordan Sakho continuen lesionats.

L’entrenador Joan Peñarroya considera que el Baskonia no tindrà problemes per suplir les seves baixes i que segueix tenint un equip potent. El tècnic del Baxi Manresa espera poder competir de tu a tu i lluitar per la victòria. Per a aquest partit ja podrà disposar de Corey Fisher, però explica que es trigarà unes setmanes a veure tot el seu potencial i la seva adaptació a l’equip. “Ara, que s’assenti, que s’estabilitzi i es posi en forma. I, a partir d’aquí, ens ajudara. No podem esperar un impacte immediat”, comenta Peñarroya, que considera que l’equip està com abans d’anar en quadre a Tenerife fa una setmana. Explica que només han millorat en el fet que ara tenen Fisher, que acaba d’arribar cansat i amb el canvi d’horari, i amb pocs entrenaments.

LA PRÈVIA

Tot i les baixes, el Baskonia és un equip amb ofici, amb molt de físic i un joc interior molt poderós. Haurem de fer un partit molt seriós
Corey encaixa en el dibuix d’equip que tenim. Trigarem unes setmanes a veure què ens pot oferir
Joan Peñarroya
TÈCNIC DEL BAXI MANRESA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)