ACB

Zero confiances per al Barça a Burgos

ACB. Els blaugrana ja van patir el curs passat en una pista on han cedit Baskonia i Unicaja

El 97-65 contra el Darüssafaka, abans-d’ahir en l’Eurolliga, ja forma part del passat del Barça Lassa; amb tots els jugadors en una dinàmica positiva les darreres setmanes. També, del passat, és el 101-103 del conjunt blaugrana la temporada passada, pròrroga inclosa i després d’anar 15 avall, al Coliseum de Burgos. Baskonia i Unicaja ja hi han perdut aquesta temporada (82-79 i 88-79) i els castellans aspiren encara a disputar la copa després d’enllaçar dos triomfs les dues darreres jornades, fora de casa en els dos casos: 80-89 a Fuenlabrada i 74-81 a Gran Canària. L’interior Augusto Lima i l’escorta Víctor Benite –els dos, brasilers amb passaport espanyol i italià, respectivament– debuten avui davant del seu públic –9.000 persones que fan bullir el recinte castellà– després dels dos partits a fora.

Svetislav Pesic, sabent que la setmana que ve el barça té doble jornada a Europa –a Milà i a casa amb Panathinaikòs–, podria donar descans al capità Ante Tomic. Rolands Smits i Artem Pustovy, a més de Jaka Blazic, que ja va jugar divendres, en serien els beneficiats.

LA DADA

200
partits
en la lliga ACB complirà aquesta tarda Pierre Oriola, 43 dels quals seran amb el Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)