ACB

El Barça tampoc falla a Burgos (80-85)

ACB. Tomic (23 punts, 9 rebots i 37 de valoració) i Ribas (16 punts) van liderar els blaugrana

El Barça Lassa no ha fallat tampoc a la pista del Burgos (80-85) i es manté líder de l’ACB. Els de Svetislav Pesic han anat des del salt inicial per davant amb diferències mínimes que el d’ Epifanio han anat retallant amb bons minuts de Fitipaldo. Però la sortida del vestidor del descans ha estat clau perquè el Barça ha començat a dominar amb autoritat dins la pintura amb la millor versió d’Ante Tomic dels darrers partits (23 punts, 9 rebots i 37 de valoració) i també un completíssim Pau Ribas amb 16 punts i 6 assistències. Al tercer període el Barça ha agafat un avantatge de 10 punts però no ha pogut rematar la feina perquè el Burgos, gràcies a una bona defensa. A 6:22 una cistella de Huskic va tornar la igualtat (69-70). Però després del 72-74 el Barça ha fet una estirada amb Ribas i Tomic com a referent per fer un parcial de 0-6 i trencar el partit (72-80). El pròxim partit dels blaugrana al Palau Blaugrana serà contra el Cafés Candelas Breogán que ha guanyat els seus últims quarte partits.