FEB

Un botí amb tres plates

Estatals cadets i infantils. Catalunya tanca l’edició d’enguany a Huelva caient en tres finals, les dues de la categoria cadet i la d’infantil femenina

Des del 2014 a Saragossa, ja fa cinc anys, Catalunya no tancava els campionats estatals infantils i cadets sense cap títol. Ahir, va tenir fins a tres possibilitats d’alçar-ne algun –en cadet masculí i en infantil i cadet femení–, però en totes les finals va sortir creu. Sigui com sigui, el balanç de la delegació catalana és prou satisfactori, amb tres plates i un quart lloc. O sigui, tots els equips entre els semifinalistes. En la passada edició, també van aconseguir-se tres medalles, amb dos ors en femení i el bronze en infantil masculí.

La jornada d’ahir es va encetar amb la possibilitat de bronze per part de l’infantil masculí, però l’equip de Rubén Muñoz no va tenir cap possibilitat contra Madrid (41-65). Conrad Martínez, amb 13 punts, va ser el més destacat dels catalans. El títol en aquesta categoria se’l va emportar Canàries, que va superar amb claredat la Comunitat Valenciana (59-84).

Les finals

La participació dels nois es va completar amb la final dels cadets, que van caure amb Madrid en l’enfrontament que va cloure la competició, al migdia (63-55). La igualtat va presidir el partit –es va entrar al darrer període amb 45-45–, però la qualitat de Spagnolo i Kostadinov, tots dos del Real Madrid, ho va desnivellar tot a la recta final. Per Catalunya, dirigit per Ramon Reigada, el més destacat va ser Gerard Bosch, que acabaria el partit firmant 13 punts i 5 rebots.

En categoria femenina, Catalunya no va poder revalidar cap dels dos títols. Les infantils van cedir davant Madrid (46-75), si bé el resultat es va engreixar pel 5-31 del darrer parcial. En les de Lluís Biosca, Laia Conesa va ser la més rellevant estadísticament amb 11 punts i 9 rebots. També van cedir en l’últim quart les cadets, entrenades per Isaac Pujol, contra Andalusia (62-69), que va tenir en Marta Morales una jugadora imparable, amb 31 punts i 13 rebots. En les catalanes, Gisela Sánchez va ajudar, aportant-ne 18 i 9 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)