ACB

Punts per al Baxi Manresa

Bàsquet. ACB. Fitxa Tomislav Zubcic, croat de 2m12 i 28 anys que a la Lliga Adriàtica ha fet 19 punts de mitjana amb l’Igokea bosnià. El club anuncia també la desvinculació de Marko Lukovic

El Nou Congost continua movent-se. Després de la sortida d’Alex Renfroe i de Justin Doellman, l’arribada de Yankuba Sima per cobrir la baixa per lesió de Sakho i l’arribada de Corey Fisher, el club manresà va anunciar ahir la desvinculació de Marko Lukovic i l’arribada del croat Tomislav Zubcic. El nou manresà ve de l’Igokea bosnià, on tenia unes mitjanes de 19 punts, 3,6 rebots i 17,6 de valoració a la Lliga Adriàtica. El Baxi Manresa, però, no s’aturarà aquíperquè falta el relleu de Doellman.

Ha jugat en set lligues

El nou pivot manresà va ser draftejat el 2012 pels Raptors, que el van traspassar als Thunder. Allà va jugar amb l’equip de la lliga de desenvolupament a la G-League amb els Oklahoma City Blue. Zubcic és un autèntic rodamón del bàsquet perquè ha jugat en set lligues diferents: Croàcia (Cibona i Cedevita), Lituània (Lietuvos Rytas), Rússia (Saratov i Nijni), Turquia (Trabzonspor), Alemanya (Telekom Bonn) i aquesta temporada a Bòsnia (Igokea).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)