FCBQ

El Quart, a la final a 4

Bàsquet. Lliga catalana EBA. S’imposa amb autoritat a la pista del Mataró Feimat en la tornada de l’eliminatòria de quarts (54-64)

El Quart jugarà la final de la Lliga catalana EBA després d’imposar-se ahir a la nit en el partit de tornada dels quarts de final a la pista del Mataró Feimat per 54-64. Els de Carles Ribot van afrontar el matx amb onze punts d’avantatge de l’anada (90-79) i només van patir en el segon quart quan els locals es van avançar de vuit.

La final a quatre de la lliga catalana es jugarà el 2 i el 3 de febrer en una seu encara per definir. El rival serà el Castelldefels mentre que l’altra semifinal la jugaran l’UB Sant Adrià i l’Igualada.

El Quart és el vigent campió del torneig –l’ha guanyat dos cops– després d’imposar-se al Mollet en la passada edició (81-72). Aquesta vegada tornarà a ser el favorit juntament amb el Sant Adrià, segon classificat de l’altre grup català de la lliga EBA, que es reprèn aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)