ACB

Connexió argentina

ACB. Delía ja s’entrena amb la Penya i reconeix que la presència de Laprovittola ha estat clau per al seu fitxatge

Marcos Delía ja s’entrena amb la Penya i diumenge debutarà contra el Baskonia. El club verd-i-negre el va presentar ahir i el pivot argentí no va amagar que la presència de Laprovittola ha estat clau per al seu fitxatge: “Em va parlar de l’ambient de l’equip, la dinàmica que hi ha a Badalona i vinc a sumar, el Nico és un crac dins i fora de les pistes, com ja ha demostrat moltes vegades.” Delía també va fugir de la polèmica després que el seu extècnic a Múrcia, Javi Juárez, digués que “ha baixat del vaixell”. El pivot argentí ha estat clar: “Cadascú és amo de les seves decisions i de les seves paraules; em faig càrrec del que he fet, sabia que tindria repercussió, però qui sap com se sent i tot el que va passar durant un temps soc jo, crec que el millor per a mi era buscar una sortida, buscar un camí nou i ha aparegut aquesta oportunitat. Prefereixo no respondre, esborrar el passat i mirar endavant.”

El Prat fitxa Jeanne

El vinculat de la Penya va incorporar ahir Jonathan Jeanne, un pivot de 2m15 i 21 anys que jugava al Palma per intentar sortir de la cua de la LEB Or després de la marxa del letó Gluditis al Palma.

LA FRASE

En Nico em va parlar de l’ambient de l’equip i la dinàmica que hi ha i vinc a sumar; no vull mirar el passat
Marcos Delía
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)