ACB

Lundberg salva el Manresa a la pròrroga (85-91)

ACB. Ha forçat el temps extra amb dos lliures a falta de 2,9 segons i després s’ha exhibit

El Baxi Manresa continua fent miracles i avui ho ha fet a Sant Sebastià (85-91) i manté així el somni de ser a la copa. A 1:20 pel final dels 40 minuts perdia 73-68 i ha estat capaç de forçar la pròrroga gràcies a dos tirs lliures de Lundberg a 2,9 segons pel final. El danès ha fet una exhibició en els moments claus i en el temps extra els de Joan Peñarroya, amb tota la confiança del món, ha jugat a plaer contra un Guipúscoa moralment enfonsat.

El matx ha tingut diferents fases. Al primer temps el Baxi Manresa ha arribat a dominar de 13 punts (10-23) però quan tenia el partit sota control (15-26) ha encaixat un parcial de 18-0 que ha retornat la igualtat (33-26). Al segon temps els de Sant Sebastià han dominat fins el 44-36 però llavors ha aparegut Lundberg per liderar un 4-14 (48-50). S’ha arribat a un final d’infart on amb 73-72 el Baxi Manresa ha perdut la pilota. Els àrbitres després de consultar l’instant replay li ha donat la possessió al Guipúscoa que ha rebut falta, només ha anotat un tir lliure (74-72) i a 2,9 segons pel final Lundberg ha rebut la falta i ha anotat els dos tirs lliures de la pròrroga (74-74).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)