ACB

Todorovic falla a l’últim segon el tir guanyador (67-68)

ACB. La Penya ha anat a remolc pràcticament tot el partit però ha fet una remuntada sense premi final

El Divina Joventut s’ha quedat sense premi (67-68) després d’una remuntada espectacular perquè a falta de quasi tres minuts els verd-i-negres perdien d’11 punts (53-64) i el partit semblava sentenciat. Però han fet un parcial d’14-3 per empatar el matx (67-67). Poirier ha anotat un tir lliure a 9 segons pel final i a l’última acció Laprovittola ha vist com se li han tancat, l’ha doblat a Todorovic que estava sol al triple i ha fallat. Els verd-i-negres no s’han sentit còmodes en cap moment davant la dura defensa del Baskonia del nivell d’Eurolliga que ha provocat 13 pèrdues al primer temps a la Penya que s’ha quedat en només 25 punts (25-27). Al tercer quart els de Carles Duran tampoc han aconseguit donar-li la volta al marcador i sempre ha topat amb un Baskonia molt encertat en el triple en moments claus. Tot i així la Penya s’ha refet per forçar un final d’infart on no ha tingut la sort de cara.