FEB

Condicionat pels elements

Lliga EBA. El Quart encaixa la quarta derrota del curs en un partit en què va acabar clarament perjudicat pels àrbitres

QUART 69 ESPARREGUERA 71

CB QUART GERMANS CRUZ:Serra (13), Casadevall, Èric Jiménez (16), Martorell, Vila (9) –cinc inicial–; Masllorens (11), Edu Jiménez (4), Bataller, Coderch (6), Artacho i Dos Santos (10). 13/35 de dos. 10/33 triples (3 Masllorens i Vila i 2 Coderch i Èric Jiménez). 13/18 tirs lliures. 43 rebots (9 Serra). 16 assistències (6 Bataller). 76 de valoració (17 Serra).CB ESPARREGUERA:Sellarés (3), Riera (2), Moliner (4), Fontanals (12), Raventós (17) –cinc inicial–; Meri (4), Jorba, Ala (2), Morales (23), Romero, Prieto i Aliaga (4). 17/33 de dos. 7/25 triples (4 Fontanals i 3 Raventós). 17/20 tirs lliures. 29 rebots (7 Morales). 12 assistències (3 Morales i Raventós). 64 de valoració (25 Morales).PARCIALS:15-17, 15-15 (30-32), 22-21 (52-53) i 17-18 (69-71).

El Quart va encaixar la quarta derrota del curs en perdre a casa contra l’Esparreguera, en un partit en què va acabar perjudicat per les errades arbitrals. L’equip entrenat per Carles Ribot es presentava a l’enfrontament amb la baixa de Lluc Mora i amb Jordi Bataller com a únic base titular. Per aquest motiu, Pau Vila va ser recuperat per a aquesta posició.

Al Quart li costava molt trobar-se còmode a la pista i en cap moment va tenir l’ocasió de trencar el partit. A més, l’arbitratge li anava en contra, especialment en l’acció que va condicionar el desenllaç del partit. Bataller va ser expulsat en el minut 25 en haver-li xiulat una antiesportiva i una tècnica incomprensibles, i el Quart es va quedar sense bases purs.

Malgrat que no disposava de rotacions en la posició de direcció, el Quart va competir fins al final del partit amb uns jugadors que hi van deixar la pell. Entre la igualtat i els nervis per haver-se quedat sense bases, els locals van pagar els nervis en els últims minuts i van jugar amb precipitació. Tot i la derrota, el Quart continua com a segon classificat, amb dues victòries menys que el CB Tarragona. Dissabte que ve visitarà la pista del CB Cornellà (18.30 h), onzè classificat.