Eurolliga

El Barça tomba el Zalgiris (78-72) i és cinquè en solitari

NBA. Els de Jasikevicius han donat guerra però els de Pesic han sentenciat al tram final un matx igualat

El Barça continua ferm en la seva lluita per intentar acabar entre els quatre primers i tenir el factor pista a favor en els quarts de final. Els blaugrana han superat el Zalgiris (78-72) però l’Efes, el màxim rival ara mateix, no ha fallat contra el Gran Canària.

El partit ha començat amb un Zalgiris que ha fet un gran treball col·lectiu i això li ha donat vida al conjunt de Jasikevicius, que ha estat ovacionat quan l’han presentat. La igualtat s’ha mantingut fins el 34-34 però llavors la superioritat en el joc interior del Barça ha estat absoluta. Tomic, amb 11 punts, Oriola amb 7 i Seraphin amb 5 han carregat el joc interior carregant de faltes als seus rivals. Un parcial d’11-2 al tram final li ha donat un màxim avantatge de nou punts (45-36) doblant en rebots al seu rival al descans.

Al segon temps un triple de Kuric ha situat la màxima (48-38). Però els lituans han reaccionat de la mà d’un Milaknis que ha clavat tres triples consecutius en aquest període primer per empatar (56-56) i després per posar-se per davant amb dues cistelles seguides de White (60-62). Però l’aparició de Seraphin ha servit per fer un 6-0 (69-64) i en un final ajustat la solidesa defensiva del Barça ha acabat d’enfonsar un Zalgiris molt competitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)