ACB

Todorovic lidera una gran Penya (88-73)

ACB. El Divina Joventut doblega un rival directe i s’aprofita d’una jornada rodona

El Divina Joventut ha aprofitat les derrotes de bona part dels seus rivals directes i ha sumat una victòria vital per consolidar-se entre els vuit millors. La Penya ha superat el Saragossa (88-73) amb un Todorovic espectacular que ha fregat les dobles figures (19 punts, 9 rebots i 35 de valoració).

El partit ha estat sempre sota control dels verd-i-negres que ha començat dominant (21-8) però els aragonesos han reaccionat amb un 0-8 (21-16). El partit ha transitat en una fase de diferències sobre els 10 punts que s’ha mantingut fins al descans (46-35). Al segon temps la renda s’ha disparat (51-35) però quan tot semblava decidit el Saragossa amb dos triples i un 2+1 ha posat pressió (67-62). Els nervis han durat un minut, el temps que ha tardat en fer un parcial de 12-1 (79-63) i trencar el matx. Al final han tingut minuts els joves Pep Busquets i Joel Parra.