ACB

La dotzena és aquí

ACB. La Penya iguala el mateix registre del curs passat amb un Todorovic increïble en el partit 100 de Duran

Dotze victòries, les mateixes que en tota la temporada passada però quan encara queden 12 jornades per disputar-se. Toca gaudir i l’afició ho comença a entendre en una de les millors entrades del curs al Palau Olímpic. I ho va fer amb una exhibició d’un Todorovic que està recuperant el nivell de joc de fa uns anys, que era el seu objectiu. Ahir 35 de valoració fregant dobles figures (19 punts i 9 rebots). Tot això amb un gran treball col·lectiu i sense fer falta la millor versió d’un Laprovittola que va acabar amb 2/10 triples i només dues assistències tot i deixar algun regal amb acció de talent únic. La Penya arriba a la copa amb màxima il·lusió i en l’aturada de la lliga entre els vuit millors, que ara s’ha convertit en el tercer objectiu després de tenir a la butxaca la permanència i la copa. Ara, a pensar en el play-off.

El matx arribava amb la pressió de saber que els seus rivals directes –València, Tenerife, Manresa i Andorra– havien punxat i amb la mentalitat posada en la revenja del partit d’anada a Saragossa, on havia rebut un correctiu de 46 punts. I la mentalitat des del salt inicial va quedar clar que estava treballada perquè van sortir llançats amb un 21-8. La reacció aragonesa va arribar amb un 0-8 (21-16) però, tot i que els aragonesos van entrar en partit, la bona defensa de Ventura i López-Arostegui –millor partit de la seva carrera amb 18 de valoració– sobre Seibutis i Okoye va anul·lar referents. La renda va anar creixent fins als 16 punts (51-35). Només al tram final amb dos triples i un 2+1 del Saragossa va intimidar (67-62) però els nervis van durar 30 segons perquè els de Duran van fer un 12-1 i van sentenciar. El tècnic verd-i-negre va celebrar amb un nou triomf el seu partit 100 (50-50).

VESTIDORS

A l’estiu ni jo hauria pensat tenir 12 victòries a hores d’ara per la dificultat de l’ACB i perquè som l’equip més jove i amb ‘rookies’
Carles Duran

LA DADA

12
victòries
suma la Penya, les mateixes que tota la temporada passada, i queden encara 12 jornades per acabar el curs
Era un partit clau per la situació i per totes les lesions que arrosseguem però som un bloc sòlid i entregat
Marko Todorovic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)