ACB

La Penya vol ser la revelació

Bàsquet. La copa. Els verd-i-negres són ambiciosos tot i topar amb un rival com el Baskonia contra el qual van perdre a l’ACB

La il·lusió mou muntanyes i amb aquesta premissa arriba el Divina Joventut al torneig del KO amb la mentalitat i la intenció de convertir-se en l’equip revelació de la copa. Els de Carles Duran parlen obertament de guanyar el títol i el fet d’arribar sense la pressió de l’obligació d’haver de guanyar, com sí que té el Baskonia, li dona un plus respecte al seu rival. A més, els verd-i-negres estan jugant a un gran nivell i tenen arguments, amb Laprovittola i Todorovic al capdavant, per afrontar un duel que es preveu espectacular.

PROTAGONISTA

No podem anar a jugar un partit a 100 punts contra un equip com el Baskonia, la defensa serà determinant
Carles Duran

El Madrid, favorit en el derbi

L’últim duel de quarts servirà per viure el derbi madrileny entre el Madrid i l’Estudiantes amb el record de la victòria estudiantil a l’ACB per 93-88. Però els blancs són un equip més acostumat a jugar situacions límit com aquesta i tot i que el Wizink Center estarà dividit, els de Laso parteixen com a favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)