FEB

Un últim quart fatídic

Bàsquet. El Salt empatava a 51 a deu minuts del final contra el Valls, però el baix to defensiu el condemna a la quinzena derrota

SALT 63 VALLS 73

CB SALT:Pujolràs (8), Capell (5), Carrera (10), Planas (7), Grau (7) –cinc inicial–; Ferragut (1), Pérez, Pons, Garcia (6), Sabatés (6) i Juanola (13). 11/22 tirs lliures. 20/34 de dos. 4/24 triples (2 Carrera i 1 Juanola i Grau). 22 rebots (5 Pujolràs). 9 assistències (3 Capell). 66 de valoració (17 Juanola).CB VALLS:Andreu (5), Besora (16), Navarro (8), Solé (2), Edwards (10) –cinc inicial–; Llagostera (14), Boada (2), Fontanet (8), Miguel (8) i Barberà. 7/7 tirs lliures. 18/31 de dos. 10/33 triples (4 Llagostera i Besora i 2 Navarro). 41 rebots (7 Barberà), 9 assistències (2 Llagostera i Boada). 69 de valoració (13 Edwards).PARCIALS:19-15, 19-23 (38-38), 13-13 (51-51) i 12-22 (63-73).COMENTARI:Un últim quart de baix to defensiu va condemnar el Salt, que va encaixar contra el Valls la quinzena derrota de la temporada i continua cuer. El partit havia estat molt igualat fins a aquell moment, amb domini inicial dels homes d’Oriol Verdés. Després de guanyar el primer parcial, el Salt va tenir una sortida fluixa en el segon quart i en el descans hi havia empat al marcador. La igualtat va continuar fins a l’inici de l’últim quart, en què el Salt va cedir tres o quatre bàsquets fàcils. En atac, també va jugar amb menys fluïdesa i va tenir dificultats per anotar. La setmana que ve visitarà l’equip que el precedeix en la classificació, amb un sol triomf més.