ACB

Boungou-Colo ja és verd-i-negre

ACB. El Divina Joventut anuncia l’acord amb l’aler congolès de 30 anys i 2,02 m després de jugar amb el Levallois francès i aquest matí serà presentat; la Penya, pendent de les proves a Mathias

La Penya ja ha fet oficial el recanvi del lesionat Shawn Dawson. És Nobel Boungou-Colo (26/4/1988, Brazzaville, República del Congo), que va aterrar ahir a Badalona, demà al matí serà presentat i després s’entrenarà. Ho farà amb jugadors joves perquè han marxat amb les seves seleccions Todorovic (Montenegro), Morgan (el Canadà), Delía (l’Argentina), Ventura i López-Arostegui (Espanya) i Lakovic (Eslovènia). Boungou-Colo va quedar eliminat a semifinals de la Leaders Cup de França –va establir rècord de punts (32) i de valoració (39)– i només ha pogut jugar tres partits en la lliga francesa. A l’ACB, amb el Betis, va fer 13 punts i 4 rebots el 2017.

Mathias marxa i torna?

Un altre dels dubtes que hi ha ara mateix en el Divina Joventut és saber què passarà amb el futur de Dakota Mathias. El jugador va estar dos mesos de baixa per un esquinç al turmell i ara, tot i que teòricament ja estava recuperat, té molèsties. El jugador ha visitat diferents especialistes però no troba la solució i el club li ha donat permís per tornar als Estats Units per consultar algun metge de la seva confiança. El dubte ara és saber si tornarà, si tornarà però no voldrà jugar per molèsties o intentarà continuar jugant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)