Eurolliga

Svetislav Pesic: “No m’imagino una ACB sense el Madrid”

Eurolliga. El Barça Lassa rep demà al Palau Blaugrana (21 h) el Baskonia, que li farà el passadís com a campió de la copa

Quatre dies després d’alçar el títol de copa, el Barça Lassa reprèn demà el fil de la competició en l’Eurolliga. Ho farà rebent al Palau el Baskonia (21 h), en un partit que pot consolidar més la seva posició en el play-off –ara és cinquè, amb dos triomfs de marge sobre el novè, a vuit jornades del final– i, fins i tot atrapar el quart (l’Efes), si perdés també demà a Turquia contra l’Olympiacòs. Els bascos faran el passadís als campions de copa, després de rebre l’autorització de l’Eurolliga.

“Ens hem desgastat físicament i mentalment en la copa. Jugar com a favorit no és fàcil. Si guanyes, et recuperes millor. El Baskonia és un equip competitiu que organitza la final a quatre i té moltes ganes de classificar-se per jugar el play-off”, ha explicat Pesic. En la roda de premsa, el tècnic serbi ha eludit respondre a les queixes del Madrid per l’arbitratge: “No he comentat mai cap decisió arbitral i no vull entrar en aquesta discussió. Estem orgullosos de la nostra feina i aquest és un capítol tancat”. En tot cas, hi ha afegit, sobre la possibilitat que el club blanc deixés l’ACB: “No m’imagino una ACB sense el Madrid”. Finalment, Pesic no ha entrat tampoc a valorar la possibilitat de continuar a la banqueta blaugrana el curs que ve: “El meu objectiu és anar dia a dia. És difícil que estigui aquí deu anys més. No perquè no pugui, sinó perquè no vull. La vida té altres coses meravelloses i les vull viure”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)