FEB

Gabby Williams, la substituta de Shay Murphy

Lliga Femenina. L’Spar Citylift ha fet oficial aquest matí el fitxatge de l’alera nord-americana amb passaport francès fins a final de temporada

L’Spar Citylift ja ha trobat el relleu de Shay Murphy, que després de la copa se n’anirà cap als Estats Units per atendre problemes familiars. El club gironí ha anunciat aquest matí la incorporació de Gabby Williams, una alera nord-americana i passaport francès (1,80m, 1996), que s’ha compromès fins a final de temporada. Williams debutarà la setmana que ve en la copa i, per tant, coincidirà amb Murphy uns dies en la plantilla.

El nou reforç de l’Spar Citylift prové del Nàpols, de la primera divisió italiana, on estava acreditant 16,3 punts, 8,6 rebots i 2,2 assistències en 31 minuts de mitjana. Era la seva primera experiència a Europa després d’haver completat el cicle universitari a Connecticut (2014-18) i haver jugat l’estiu passat en les Chicago Sky, en la WNBA després de ser escollida en el número 4 del draft. Hi va fer 7,2 punts i 4,3 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)