FEB

Èric Surís

Tècnic Spar Citylift Uni Girona

“No som gens sospitosos de no voler jugar bé”

“En moltes fases del partit ens ha costat molt entrar-hi i no hem estat alegres i fluides en el joc com solem estar davant.” Aquest és l’argument del tècnic de l’Uni en la sentència que va deixar a la sala de premsa de Mendizorrotza, reforçant la idea que havia exposat abans la capitana de l’equip, Rosó Buch: “Hem patit els nervis de l’inici de la copa, sempre hi ha aquesta pressió, però ara ja ens l’hem treta de sobre i millorarem, segur.”

Èric Surís va explicar que Núria Martínez s’havia ressentit a l’escalfament d’uns problemes a la zona cervical que li afectaven l’espatlla esquerra. “Ha sabut llegir molt bé la defensa del València, que no deixava espais a les nostres tiradores”, va destacar el gironí, qüestionat sobre el paper de Laia Palau en el darrer quart amb cinc punts i assistència en els nou punts de l’Spar Citylift. Surís va voler destacar la tasca del seu equip en el rebot i, en línies generals, en la defensa. Especialment sobre Pina i Tirera.

“Després del descans hem dut el pla de partit que volíem”, va assenyalar Rubén Burgos, l’entrenador del València, després de destacar que en la tercera jornada de lliga el seu equip havia encaixat 80 punts contra l’Uni a l’octubre, 70 a Fontajau al gener i 52 ahir. L’entrenador s’explicava el desenllaç pel cansament del seu equip: “Anna Gómez ha jugat al límit.” Pina va afegir-hi que tot el València havia estat “al màxim”.

ÈRIC SURÍS

“Els detalls han decidit el partit. Hem anotat les últimes pilotes, les calentes”

ROSÓ BUCH

“El primer partit sempre costa i hi ha nervis. Ja ens els hem tret de sobre”

MARÍA PINA

“Hem d’estar contentes i orgulloses del que estan fent l’equip i el club”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)