Eurolliga

La samarreta amb el dorsal 11 de Navarro ja llueix al sostre del Palau

La samarreta amb el dorsal 11 de Juan Carlos Navarro ja llueix al sostre del Palau Blaugrana, al costat de quatre llegendes més del bàsquet blaugrana com Solozábal, Dueñas. Jiménez i Epi.

L’homenatge del Palau blaugrana al ja exjugador, amb la retirada de la seva samarreta com a acte central, s’ha celebrat aquest vespre com a emotiu preludi del partit d’eurolliga entre el Barça i el Madrid. “He tingut molts homenatges aquests últims mesos, però el que més emocionant poder estar aquí, al Palau, amb l’afició, la família, la meva gent... Per això és tan especial.”, ha destacat Navarro, aplaudit i ovacionat per un públic agraït per la seva extraordinària trajectòria de 20 temporades com a blaugrana entre 1997 i 2018. De fet, registres com els 35 grans títols que ha aixecat en la seva etapa com a jugador blaugrana, els 1.139 partits jugats i els 13.609 punts anotats s’han reflectit en un joc de llums que atorgaven una sensació de tridimensionalitat a la pista. Navarro, que ha estat acompanyat per la seva dona i filles, també ha tingut un sentit record pel seu pare, mort el passat 25 de novembre. Un fet trist que va obligar a posposar l’acte de retirada de la samarreta fins aquesta nit.

He tingut molts homenatges aquests últims mesos, però el que més m’emociona és poder estar aquí, al Palau, amb l’afició, la família, la meva gent
Juan Carlos Navarro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)