ACB

El Congost és una festa

ACB. Nova exhibició del Manresa que endossa 55 punts a l’Estudiantes en el primer temps

La confiança costa molt de guanyar i és fruit de fer moltes coses bé durant molt temps. El què li està passant al Baxi Manresa, que ni l’aturada de tres setmanes de l’ACB l’ha afectat. Els de Joan Peñarroya continuen convertint el Nou Congost en una festa cada dia que hi ha partit i tothom espera la setmana vinent per tornar a anar-hi, contra l’Obradoiro. Els manresans sumen la dotzena victòria, es mantenen en zona de play-off i tenen a la seva gent entregadíssima.

El Baxi Manresa va destrossar literalment en atac l’Estudiantes després de fer una primera part impecable. Els 15 primers minuts de joc van servir per trencar el matx, agafant 20 punts de renda (49-29) amb uns percentatges d’encert espectaculars d’11/16 tirs de dos o 9/15 triples. En aquest apartat, Ryan Toolson i Erik Murphy (4/5 triples fins llavors) van ser letals. Sort va tenir l’Estudiantes que l’aparició en escena de Brizuela, fins llavors un sol puntet, va permetre que els madrilenys marxessin al descans vius (55-42).

Però els de Joan Peñarroya van sortir del vestidor amb la mateixa mentalitat que en el primer temps, sense deixar-se sorprendre i ofegant els puntals de l’Estudiantes, que, bàsicament, juga amb cinc homes decisius. Pels manresans, un dia més, el gran treball col·lectiu al darrere però també al davant, amb set jugadors amb vuit o més punts anotats, va fer impossible que Josep Maria Berrocal pogués canviar la dinàmica del matx. Ni quan un triple de Suton va situar l’Estudiantes a set punts (87-80) el Baxi Manresa va tremolar. Al darrere els estava empenyent un Nou Congost que continua de festa. I no n’hi ha per a menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)