FEB

El Marín sorprèn el Bàsquet Girona a Fontajau (63-70)

Bàsquet. LEB Plata. L’equip gironí, molt desencertat en el tir aquesta tarda, continua sense guanyar en el grup d’ascens

El Bàsquet Girona continua sense guanyar en el grup d’ascens i aquesta tarda ha trencat la bona línia que duia a Fontajau en les últimes setmanes. Els de Quim Costa han perdut contra el Marín (63-70) en un partit en què han anat gairebé sempre a remolc d’un rival que ha tingut en Gregory (24 punts i 11/18 tirs) un element mol desequilibrant.

D’entrada, l’equip gironí ja ha tingut molt problemes per trobar els interiors (Trias i Berry), però els triples li han donat aire i li han permès no perdre pistonada al final de primer parcial (14-17). En el segon, ha corregit el dèficit i ha trobat fases de bon joc amb Cizmic adquirint protagonisme, però els gallecs no han perdut contacte en l’electrònic, gràcies sobretot a l’aportació de Gregory i, sobretot, Sevillano. A la mitja part, 35-35.

Trias, que no havia anotat en la primera part, ha alçat la veu en l’arrencada de tercer quart, quan ha semblat que el Girona podia fer una estrebada en el marcador (46-40, 25’), però el Marín no s’ha descompost, també afavorit pels errors gironins en el tir, alguns d’absolutament sols. Aquesta dinàmica ha continuat en el darrer parcial. Dos triples consecutius de Bolton semblava que rescataven l’equip (58-56, 36’), però la incapacitat per contenir Gregory l’ha penalitzat moltíssim i, tot i els esforços en els darrers segons carregant el rebot d’atac, no hi ha hagut manera de remuntar.

Sergi Costa, amb 13 punts, ha estat el millor del Bàsquet Girona.