ACB

L’UCAM Múrcia fa baixar el Barça del cel (71-70)

La bona dinàmica que acumulava el Barça Lassa, reflectida amb les victòries contra el Madrid en la final de la copa i divendres passat en l’eurolliga, s’ha tallat en sec aquesta tarda a la pista de l’UCAM Múrcia coincidint amb la 21a jornada de l’ACB. Els de Svetislav Pesic han perdut per 71-70, penalitzats per la manca d’encert ofensiu. De fet, Kyle Kuric ha fallat un llançament en l’últim segon que hauria pogut capgirar el resultat. L’ensopegada redueix a només una victòria l’avantatge del conjunt blaugrana al capdavant de la taula respecte al Madrid. Per la seva banda, l’UCAM, amb l’extècnic del Barça Sito Alonso a la banqueta, fa un pas endavant important en la seva missió de sortir de les places de descens.

El duel ha arrencat bé per als blaugrana, que guiats per l’encert inicial de Kuric, han obert distàncies aviat en el marcador (13-18 en finalitzar el primer). L’avantatge dels de Pesic ha crescut fins assolir els set punts ja ben entrat el segon període (24-31), però a partir d’aquí ha arribat la reacció de l’UCAM, basada en l’encert des de la línia de tres punts. D’aquesta manera, una successió de triples a càrrec de Doyle i Booker han capgirar el resultat fins el punt de permetre a l’equip local marxar al descans amb un 34-33 a favor.

El frec a frec en el marcador ha definit el tercer quart, en el qual els blaugrana han mantingut l’estancament en el joc ofensiu. De fet, la manca d’encert en el tir –especialment visible des de la línia de tirs lliures– ha fet que el principal recurs fos el de buscar a Tomic dins la zona. L’ultim quart ha arrencar amb tot obert (50-49) i amb la confiança reforçada per a l’UCAM a l’hora de sorprendre al Barça. Booker, que s’ha erigit en el màxim anotador del duel amb 18 punts, ha estat l’encarregat d’estirar l’equip local en uns minuts finals imprevisibles. De la banda blaugrana, ha mancat clarividència en les jugades clau i els propis errors –també a l’hora de tancar el rebot defensiu– s’ha pagat amb la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)