ACB

El Barça baixa a la terra

Bàsquet. La inesperada ensopegada a la pista de l’UCAM Múrcia trenca la bona dinàmica de joc i resultats que han mantingut els de Pesic les últimes setmanes

L’entusiasme que impregna el Barça Lassa després de guanyar el Madrid en la final de la copa, així com també divendres en jornada d’eurolliga, va veure’s rebaixat ahir a la pista de l’UCAM Múrcia. La derrota per 71-70 suposa per als de Svetislav Pesic la demostració que cal anar amb els cinc sentits, i encara més contra equips tan necessitats com el murcià, en plena lluita per sortir de les places de descens. De fet, es tractava d’un duel de dinàmiques ben oposades, però amb al·licients com el del retrobament amb Sito Alonso, ara a la banqueta murciana, 13 mesos després de ser destituït de la blaugrana. A pesar de tot, el Barça continua líder en l’ACB, però el seu avantatge al capdavant de la taula es redueix a un triomf respecte al Madrid.

És probable que el cansament físic i mental de les últimes setmanes passés factura ahir als blaugrana, que van estar especialment espessos en atac. Ho reflecteixen percentatges tan discrets com un 28% d’encert en triples (6 de 21), mentre que en tirs lliures amb prou feines es va superar el 50% (14 de 24). Tot i això, els de Pesic encara van tenir un parell de tirs per evitar la derrota. El primer, a càrrec de Kevin Pangos, no va tocar ni cistella, mentre que després va ser Kyle Kuric qui tampoc va encertar en una última acció del duel.

El desencert blaugrana –també a l’hora de tancar el rebot defensiu– va donar empenta a un UCAM que va tenir en Askia Booker el seu líder. El base nord-americà va assumir la responsabilitat en el moments clau i va ser el màxim anotador del duel amb 18 punts.

LA DADA

29%
d’encert blaugrana
en els tirs de tres, amb un discret balanç de 6 tirs transformats de 21 intents

ELS VESTIDORS

L’UCAM és el just guanyador, tot i que nosaltres hem tingut ocasions fins al final
Svetislav Pesic
tècnic del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)