FEB

Èric Surís

Entrenador de l’Spar Citylift Uni Girona

“Hem estat a prop i hem comès errades”

“La sensació que hem estat a prop i, quan més hi érem, cometíem errades o pèrdues que donaven aire a l’Avenida. Això i les cistelles d’Èrika en moments complicats” era l’anàlisi d’Èric Surís a la tercera final de copa que disputava a la banqueta de l’Spar Citylift. La tercera que perd, les tres contra Avenida i amb Miguel Ángel Ortega a l’altre costat. “Cansades, i contra un equip tan físic en una copa que ha estat tan exigent físicament”, posava en context el gironí, que arribava a la final amb Nàdia Colhado tocada en un braç fa setmanes, Núria Martínez en una espatlla abans del torneig i Julia Reisingerova en un genoll en la primera meitat. “Ens ha volgut ajudar”, apuntava, qüestionat sobre la txeca. “Hem estat molt temps amb set o vuit jugadores i no és un secret que et castiga i no et permet arribar millor”, argumentava.

“Tenim una plantilla més profunda i llarga amb Gabby, Bea i Leia. Físicament, ens permetrà fer més rotacions, entrenar millor i intentar arribar a una propera final en millors condicions,” apuntava Surís mirant el futur més immediat, sense descuidar-se de la final: “No està garantida, amb València o Cadí que també voldran ser-hi.”

“Hem perdut, però hem de ser en la final, perquè si l’Avenida té un mal dia, nosaltres podem créixer i guanyar-les”, hi va afegir Surís.

“No som tan lluny d’aquest Avenida”, va sentenciar Laia Palau en la seva intervenció, resignada. I va argumentar el desenllaç en l’estat de l’equip: “No és un secret que no estàvem en el nostre millor moment físic, i contra un equip tan físic com el Perfumerías, es nota. Hem estat en el partit força estona i em sap greu que la qüestió era no cometre errades i els hem regalat faltes i pèrdues, cosa que contra equips grans no pots fer. Se’ns han posat vuit amunt i és complicat jugar-li aquest estira-i-arronsa a un equip amb aquest palmarès.” La base va posar de manifest la trajectòria del conjunt castellà: “Els hem plantat cara, però l’Avenida com aquell qui diu era el primer equip de nivell Eurolliga amb què ens enfrontàvem. El Perfumerías té millor equip i una trajectòria que Girona no té. Té ambició i ganes de fer-ho i espero que estiguem preparades.”

LAIA PALAU

“Crec en aquest equip, que podem jugar millor i guanyar-les. Ho tenim a la mà”

LAIA PALAU

“Fa ràbia perquè un dels objectius era guanyar algun títol i ja n’hem perduts dos”

“Girona ha respost molt bé. Així té més mèrit”

Miguel Ángel Ortega va qualificar la final de molt disputada, perquè l’Uni havia respost molt bé al seu plantejament: “Ens coneixem molt. Quan ens hem vist onze punts amunt, hem perdut una mica l’oremus. Això dona més mèrit a la nostra victòria, perquè el rival ha plantejat una alternativa”, va dir el tècnic català, que apel·lava al “gen guanyador” de l’entitat castellana: “El Salamanca vol passar a la història, per deixar empremta al llarg d’una dècada. O dues, ja. El resultat és cosa del club, de la directiva i no només de l’entrenador, que és el que es veu”, va dir en referència al vuitè títol de copa. Èrika de Souza, MVP amb 20 punts i 6 rebots, va posar de manifest la seva tasca per poder arribar en un moment òptim a la cita. “S’ha compromès a treballar tots els dies. És una campiona i s’ho mereix”, va dir Ortega, veient la dificultat de la brasilera per parlar, emocionada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)