NBA

Pau Gasol debuta amb derrota amb els Bucks

NBA. El català es va quedar sense anotar en els cinc minuts en què va participar a la pista dels Suns (114-105)

Un dia després de signar el seu contracte fins al final de curs amb els Bucks –a raó de poc més de mig milió de dòlars–, Pau Gasol ja s’ha estrenat amb el seu nou equip. Ho ha fet amb una sorprenent derrota a la pista dels Suns, el pitjor equip de l’oest (114-105).

El pivot català ha tingut un debut poc més que testimonial. Ha jugat cinc minuts, en què ha fallat els dos tirs que ha intentat (un triple i un tir de dos), i ha aportat dos rebots i 1 assistència. El millor de la franquícia de Wisconsin ha estat Antetokounmpo, que ha acabat amb 21 punts, 13 rebots, 6 assistències i 3 pilotes recuperades. Tot i la derrota, els Bucks es mantenen amb el millor balanç de l’NBA, amb 48-16.

També aquesta matinada, han jugat els Jazz, que han perdut a casa contra els Pelicans per 112-115, amb 3 punts (1/8 en tirs) i 8 assistències de Ricky Rubio. Els de Salt Lake City són sisens a l’oest, amb 36-27.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)