FEB

El primer pot valer or

Bàsquet. LEB Plata. El Girona entrarà a llocs de ‘play-off’ si contra el Zornotza (18.30 h) aconsegueix la primera victòria en la segona fase

Larrea pot ser aquesta tarda (18.30 h) el pavelló on es visqui el primer triomf del Bàsquet Girona en la fase d’ascens a LEB Or, en la tercera jornada. Una victòria que permetria a l’equip de Quim Costa atrapar el Zornotza, ara cinquè amb 7-5 i un triomf més que els gironins (0-2 aquesta fase), per accedir als llocs de les eliminatòries per pujar.

“No sé si hem abandonat la línia que portàvem i no acabem de trobar el ritme que portàvem”, diu el tècnic de Sant Feliu de Guíxols. Sobre el Zornotza, explica: “És un bon equip que, per exemple, s’ha reforçat amb un interior, i tindran més força. El seu joc exterior gira entorn del base i l’escorta, que són els que porten la veu cantant.” Els bascos acaben d’incorporar Cristian Uta (2,10 m), del filial del Gran Canària, i abans havien fitxat Iván Martínez (Baskonia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)