FEB

El Girona encaixa una nova derrota (89-66)

Bàsquet. L’equip es desfà a la pista del Zornotza després de completar una bona primera part (40-44)

El Bàsquet Girona ha encaixat a la pista del Zornotza la tercera derrota en tres partits a la segona fase de la LEB Plata (89-66) i complica les seves aspiracions d’ascens. L’equip ha fet una bona primera part (40-44) amb Jordi Trias exercint de líder (15 punts). La defensa ha estat sòlida i el control del rebot ha permès l’equip córrer en atac i trobar situacions gairebé sempre còmodes de llançament. En el tercer quart, però, ha arribat la davallada. Els bascos han endossat un parcial de 27-10 que ha capgirat el partit. Els de Quim Costa s’han capficat en anotar des de la línia de tres però no han tingut encert i a poc a poc els de casa, amb el menut base Nimley fent les delícies dels seus seguidors, han acabat passant per sobre dels gironins.