FEB

Els brots verds del Prat

LEB Or. Després de l’aturada per la disputa de la copa, acredita 3-1 i s’ha situat a dos triomfs de la salvació havent de jugar encara contra la majoria de rivals directes

Fins fa un mes, pocs (o molt pocs) apostaven per la permanència del Prat a la LEB Or. En 21 jornades, gairebé dos terços de la fase regular, els potablava tan sols havien sumat tres triomfs (3-18), un registre pírric per pensar en la salvació, per bé que llavors no la tenia a una distància insalvable (tres victòries).

Ara, quatre jornades més tard –s’acaba de jugar la 25–, la situació no és que hagi variat gaire numèricament –ara té la permanència a dos–, però la dinàmica s’ha girat del tot. Des de l’aturada de principi de mes per la disputa de la copa, els de Dani Miret han firmat un 3-1 de balanç, amb una única derrota a la pista del líder, el Betis, competint-hi en la primer part. Dues victòries in extremis al Joan Busquets –davant el Valladolid (73-71) i el Palma en la pròrroga (85-83)– li han donat un punt de confiança que es va consolidar el cap de setmana a la pista de l’Araberri (62-71), on va reaparèixer Arturs Zagars, amb 11 punts. Tot i no recuperar l’average –a la pista del Prat, +13 per al combinat basc–, l’equip ja es veu amb cor de recuperar els dos triomfs de desavantatge que té respecte el Barça B i el Canoe (8-17), els dos equips que ara mateix marquen el tall de permanència.

A nou jornades del final, tot és possible. No li serà gens fàcil recuperar el terreny perdut al Prat –té un partit més a fora (5) que a la seva pista–, però encara s’ha d’enfrontar a la majoria de rivals directes, el Càceres, el Canoe i el Barça B.

Les últimes 9 jornades
j. 26 Bilbao - Prat
j. 27 Prat - Càceres
j. 28 Palència - Prat
j. 29 Prat - Ourense
j. 30 Melilla - Prat
j. 31 Prat - Granada
j. 32 Canoe - Prat
j. 33 Prat - Barça B
j. 34 Oviedo - Prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)