FEB

L’Snatt’s Sant Adrià acomiada Glòria Estopà

Bàsquet. Lliga Femenina. César Aneas la substituirà per intentar eludir el descens en les quatre jornades que resten

Glòria Estopà ha deixat avui oficialment de ser l’entrenadora de l’Snatt’s Sant Adrià. La delicada situació del club lila, en zona de descens a Lliga Femenina i havent de recuperar ja dos partits al Zamarat a quatre jornades del final, ha fet decidit la directiva a buscar un revulsiu. El seu relleu és César Aneas, que s’havia incorporat enguany al cos tècnic i debutarà dissabte a la pista de l’Araski (18.30 h).

L’Snatt’s es va complicar molt la permanència després de perdre el passat diumenge a Marina Besòs contra el Zamarat. Els dos equips hi arribaven empatats a triomfs i la derrota lila per 53-65 l’ha deixat amb una victòria per sota i l’average perdut respecte el club castellà. El calendari que li queda a l’equip català, a banda del partit contra l’Araski del cap de setmana, és la visita al Ferrol i a casa contra l’Ensino i l’Avenida. Per la seva part, el Zamarat rep el València i el Cadí la Seu, i ha de visitar les pistes de l’Al-Qázeres i el Bembibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)