Mundial

Espanya, cap de sèrie demà en el sorteig de la copa del món

Bàsquet. La cita que tindrà lloc a Shenzhen (11.30 h) i els 32 equips classificats es repartiran en vuit grups de quatre equips

La FIBA ha fet públiques aquest matí les normes del sorteig de la copa del món, que se celebrarà demà a la localitat xinesa de Shenzhen (11.30 h, hora catalana). Els 32 equips classificats per a la cita han estat repartits en vuit bombos de quatre equips. El campionat es disputarà del proper 31 d’agost al 15 de setembre.

El bombo 1, el de caps de sèrie, està format per la Xina (amfitrió), els Estats Units (actual campió) i Espanya i França, número 2 i 3 del rànquing mundial, de forma respectiva. Els altres equips s’han anat ubicant entre els bombos 2 i 8 per la seva posició en el rànquing mundial, amb una excepció. El canvi s’ha fet per evitar que dos equips d’Amèrica estiguin en el mateix grup. Canadà s’ha mogut del bombo 5 al 6, canviant-se el seu lloc per Iran.

Els equips es repartiran en vuit grups de quatre equips cadascun (A, B, C, D, E, F, G, H). Els dos millors de cada grup accediran a la segona fase. Per equilibrar la qualitat dels mateixos, no només en la primera fase, sinó també en la segona, s’ha aplicat els següents paràmetres:

-Els bombos 1, 4, 5 i 8 es creuaran amb els grups A, C, E i G.

-Els bombos 2, 3, 6 i 7 es creuaran amb els grups B, D, F i H.

-El grup A es creuarà amb el B; el C amb el D; l’E amb l’F i finalment el G, amb l’H.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)