FEB

Teràpia de grup a Fontajau

Bàsquet. LEB Plata. El Girona busca el primer triomf de la segona fase, aquesta tarda (18 h) contra l’Estela, que també acredita 6-7

El Bàsquet Girona, un dels quatre equips del grup d’ascens de la LEB Plata que presenta un balanç de sis triomfs i set derrotes, busca aquesta tarda a Fontajau (18 h) la primera victòria en la segona fase. Ho fa després d’enllaçar tres desfetes i contra el Cantàbria Estela, un altre dels que tenen el play-off –el marca el Múrcia (7-6)– a un triomf.

“Hem mirat d’analitzar què està passant, especialment la segona meitat de l’altre dia perquè la primera va ser bona. No vam estar al mateix nivell i amb el poc encert tampoc vam fer bons balanços i els vam permetre anotar amb facilitat. Després vam entrar en una dinàmica negativa”, assenyala el tècnic de Sant Feliu de Guíxols en referència al 89-66 d’avui fa una setmana a Amorebieta contra el Zornotza, tercer amb 8-5. “L’encert apareix i desapareix. No conec cap equip que ho estigui sempre, d’encertat. Si ho estàs jugues més còmode i més fàcilment. Però quan no ho estàs ho has de compensar en defensa i amb joc d’equip. Per exemple el dia de Múrcia i Villarrobledo o Alacant vam tenir aquest poc encert. Però vam ser més consistents en aquestes facetes menys vistoses”, argumenta Costa en la prèvia d’avui, recordant partits que en la primera fase el seu equip va poder acabar guanyant. Com el 52-46 de fa tres mesos contra el Lucentum, líder empatat amb el Villarrobledo (70-58 a Fontajau).

“Hem d’intentar no cometre les mateixes errades i sobretot quan no tinguem l’encert mantenir l’esperit d’equip, defensar millor i compensar la manca d’encert”, afirma l’entrenador, que espera un partit difícil per la capacitat atlètica i de salt dels jugadors de l’equip rival, la majoria dels quals són estrangers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)